a-ads

2015. május 10., vasárnap

Ingyenes BTC gyüjtők  - Free bitcoin faucets

Elsőre talán az automatikusan müködő egyik csap a MOONBitcoin
 (További oldalak a lap alján.Használatuk általában megeggyezik az utmutatásban szereplő oldaléval. Esetlegesen annyi különbséggel, hogy bizonyos időszakonként engedi begyüjteni a btc-t!
( 1 óra, félóra, 10 perc, 5 perc 3 perc...változó))
Használata rendkívül egyszerű.
Miután a fenti banner-ről megnyitottuk az oldalt kissé lentebb a lapon középen kell megadnunk a btc tárca címünk majd a "sign in" gombra kattolunk. (címünk ehez hasonló más betük és számok sorozata 1PX6o8i7PvRJxVs3Pnhdudysrw5xqw46ig )

A gomb lenyomása után egy human ellenőrző ablak jelenik meg ahol ellnőrző kód megadását kérik. Ha negadtad.... Most már elindul a számláló és gyül az ingyen BTC-énk! Általában ha kigyül 200-300 sathosi érdemes (de nem feltétlenül muszáj csak belassul egy jó idő után) kikérni ami igen egyszerűen zajlik.
a képen az ellenőrző kód : Fish tacos Ezt kell beírni az üres mezőbe és "submit" gomb.Van, hogy csak szavakat, vagy számot ad ellenőrzés képpen egyszerübb módban.A btc a fent az oldal tetején egy kis btc jel mellett gyűlik sathosiban.
1 BTC = 0.00000001  sathosi.Mennyi az annyi nos sok kicsi sokra megy ha van 10- 15 hasonló oldalunk, de itt egy váltó oldal ami minden valutában, coinban kiadja az értékünk ha megadjuk a kis ablakban az értéket.
Coinmill

Az ingyenes BTC gyüjtő oldalak többnyire egy közbünső számlára küldik hetente, egy bizonyos begyüjtött mennyiség után a BTC...majd onnan a közbülső tárca elküldi a rendes tárcánkba. 
További megbízható ingyenes gyüjtő oldalak!









.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése