a-ads

2012. július 31., kedd

Banners Broker - Tönkrement ( CLOSED)

Sajnos BANNERS BROKER már NEM STABILAN FIZETŐ cég és így nem ajánlom belefogni már senkinek.

REGISZTRÁCIÓS SEGÉDLETET A JOBBOLDALI MENÜBEN TALÁLOD VAGY KATT  IDE

Banners Broker - Információ
A Banners Broker-t 2011-ben két vállalkozó kedvű úriember alkotta, meg akik nem mások, mint, Chris Smith és Kul Josun. Úgy gondolták, hogy a mostani online életben elengedhetetlenek a hirdetések és az online népszerűsítés, mely kapcsán rengeteg új potenciális ügyfelet tudnak szerezni. Így megalkották Kanadában, azon belül Torontóban a Banners Broker nevű vállalkozást, mely online hirdetésekkel foglalkozik.

Így egy világméretű online reklámcéget sikerült létrehozniuk, ami az eltelt 1,5 év alatt több mint 100 millió USD-t fizettek már ki üzleti partnereik számára, ami azt jelenti, hogy ennél jóval több és nagyobb bevétele keletkezik a cégnek.

Ebben a közel 1,5 évben a világ számos területén létrehoztak irodákat, hogy ezzel is népszerűsítsék cégüket. A jelen állapot szerint Kanadában, Amerikában, Írországban, Indiában, Angliában és Portugáliában van irodája a cégnek. Ezen kívül számos alkalommal tartanak élő bemutató előadásokat is, melyben elmondják a cég üzleti profilját és a benne rejlő lehetőségeket.

De természetesen nem csak ezen országokban lehet a Banners Brokert utolérni, hanem szinte a világ minden országában vannak már üzleti partnerei.

A torontói irodájukat pedig az alábbi címen lehet utolérni:
Banners Broker Canada,
1019 Nelson St, Unit 8
Oshawa, ON L1H 8A7
Phone: (905) 233 4475

REGISZTRÁCIÓS SEGÉDLETET A JOBBOLDALI MENÜBEN TALÁLOD VAGY KATT  IDE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése